Hinder door nutswerken en innames openbaar domein

 • Brakelsesteenweg, Voorde
  In de periode van 1 tot 30 juni zullen werken uitgevoerd worden aan de greppel ter hoogte van Brakelsesteenweg 690. Tijdens deze werken zal het verkeer geregeld worden met tijdelijke verkeerslichten. Deze werken worden uitgevoerd in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer.
 • Kerkveld, Denderwindeke
  Op woensdag 2 juni tussen 7 uur en 17 uur en donderdagvoormiddag 3 juni tussen 7 uur en 12 uur zal Kerkveld ter hoogte van huisnummer 21 afgesloten worden voor bouwwerken. Plaatselijk verkeer is mogelijk, doorgaand verkeer wordt omgeleid via Edingsesteenweg, Brielstraat, Bosveld en Varenberg.
 • Twijndersweg, Ninove
  Op 7 juni zal de Twijndersweg tussen 9 uur en 15 uur afgesloten worden voor het plaatsen van een mobiele kraan op de rijbaan. Er is een tijdelijk parkeerverbod in de Koepoortstraat zodat doorgaand verkeer een hindernisvrije doorgang heeft richting Vestbarm.
 • Marktstraat, Ninove
  Op vraag van de nutsmaatschappijen zal de Marktstraat afgesloten worden op donderdag 10 juni tussen 9 uur en 19 uur. Er is een omleiding voorzien via de Oude Kaaibrug (tweede brug).
 • Steenstraat, Meerbeke
  In de periode van 10 tot 25 juni zal het wegdek in de Steenstraat in Meerbeke hersteld worden. De werken zullen vinden plaats tussen 9 uur en 19 uur.

Contact informatie